020 - 63 66 837

24-uurs zorg Veghel

Als u besluit 24-uurs zorg in Veghel af te nemen bij een professionele thuiszorgorganisatie als Zuster Jansen, is het belangrijk dat u zich prettig voelt bij de organisatie, de zorgverleners en het bedrijf. Daarom doen wij er altijd alles aan om de zorg zo goed mogelijk af te stemmen op uw persoonlijke situatie, uw wensen en uw behoeften. Dit doen wij natuurlijk sowieso door de beste verzorging en verpleging te bieden, maar ook door een stapje verder te gaan. Bij onze 24-uurs zorg is er een zorgverlener dag en nacht bij u aanwezig. Deze waakt er niet alleen voor dat het goed met u gaat, maar zal ook samen met u de dagen invullen zoals u dat wenst. Samen een bezoek brengen aan een vriend of vriendin, een theatervoorstelling bekijken of een nieuw recept uitproberen in de keuken zijn daar voorbeelden van. U mag dan intensieve zorg nodig hebben, wij vinden het ook belangrijk dat uw leven verder zo ‘gewoon’ mogelijk kan blijven.

Onze werkwijze

Zuster Jansen werkt standaard met kleine, vaste zorgteams van maximaal vijf zorgverleners. Dit doen wij zodat u niet steeds vreemde mensen over de vloer krijgt, en dus optimaal kunt wennen aan de zorgverleners. U bouwt echt een wederzijdse vertrouwensband op en dat is niet alleen voor uzelf erg prettig, maar ook voor uw directe omgeving. Zij kunnen met een gerust hart de zorg voor u aan ons overlaten.

Wat is de volgende stap?

Hoe gaan wij te werk? Als u contact opneemt met onze zorgcoördinator, dan bespreekt u samen de situatie en krijgt u te horen wanneer wij met de zorg voor u kunnen beginnen. Omdat wij niet met wachtlijsten werken, kunnen we op zeer korte termijn en zelfs al met spoed voor u komen zorgen. Ook als u nog vragen heeft kunt u online informatie aanvragen of bellen met 020 – 6366837.

Lees meer bij Zuster Jansen
  • Zuster Jansen heeft ons veel rust bezorgd. Een absolute aanrader.
  • Met 24-uurs zorg kon vader thuis blijven wonen
  • De zorg- en dienstverlening was van hoog niveau!